murele in floare

Despre noi

„Vinul inseamna pasiune, familie si prieteni. El este caldura inimii si generozitatea spiritului „

                                                                                                                                    Robert Mondavi

Vinul este pasiune, familie si prieteni

 Vinul este pasiune, familie si prieteni. El este caldura inimii si generozitatea spiritului

Fiecare percepe vinul in felul sau unic.

Pentru noi vinul chiar inseamna pasiune, familie, prieteni.

Pasiune pentru ca plantatia din care provin fructele folosite la vinurile noastre a luat nastere tocmai din pasiunea pentru natural. Acesta este unul dintre motivele pentru care ingrijim si protejam plantele cu respect pentru natura. Se stie ca atat murele cat si zmeura au nenumarate beneficii. Prin felul in care ingrijim plantele, pastram  aceste beneficii nealterate. Obtinem astfel un vin rosu, de calitate, care reflecta fidel aroma, gustul, culoarea dar si beneficiile fructelor de padure. Bogate in tanini, vitamine si cei mai puternici antioxidanti cum este resveratrolul, fructele de padure se transforma in vinuri unice care te vor surprinde placut.”Vinul este pasiune” pentru simplul fapt ca este o bautura care merita toata atentia.

Vinul este pasiune, familie si prieteni
Mure thornfree folosite la vinul Amora Black Satin
Vinul este pasiune, familie si prieteni
Zmeura din vinul Amora Rubin
mure thornfree
mure thornfree

 

 

 

 

 

curcubeu

 

 

 „Vinul inseamna prieteni si familie”.

DA!..Vinul inseamna momente placute petrecute alaturi de cei dragi, familie si prieteni. Pentru noi aceste momentele incep inca din perioada culesului fructelor. Toata familia este implicata in acest proces. De la copii si parinti pana la bunici si matusi, cu totii participam la culesul si selectarea manuala a fructelor. Prietenii ajuta si ei. Pentru ca toti sunt „vrednici”, trebuie sa le oferim ce e mai bun astfel ca ne petrecem serile la un pahar de must sau vin din mure sau din zmeura, in functie de varsta.

Vinul este pasiune, familie si prieteni. El este caldura inimii si generozitatea spiritului
cei mai vrednici culegatori 🙂

Cu totii avem o pasiune, un hobby care sa te faca fericit atunci cand ai un rezultat bun pentru ceva in care te-ai implicat din placere .Pentru noi toate procesele prin care fructele se transforma in vin, au ceva special. Fiecare etapa are ritualul ei dar nici una nu poate fi pe deplin perfectionata daca nu am pune tot sufletul in ceea ce facem. Noi, prin daruirea si pasiunea pe care o punem in fiecare dintre aceste etape credem ca vinul este caldura inimii si generozitatea spiritului. Cu fiecare picatura din vinurile noastre va daruim parte din bucuria si pasiunea pe care le-am investit in producerea acestor vinuri unice.

Vinul artizanal de mure Amora Black Satin si vinul artizanal de zmeura Amora Rubin, spun povestea noastra despre pasiunea ,famila si prietenii care au ajutat la crearea unor vinuri unice.

O poveste Amora